Çocuk Vakfı ve ÇOGEM Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünün Dış Paydaşları Arasındaki Yerini Aldı

3 Aralık 1990 tarihinde Sayın Mustafa Ruhi Şirin tarafından kurulan ve kuruluşundan bu yana çocuklara daha güzel bir dünya sunabilmek için değerli çalışmalarda bulunan Çocuk Vakfı ile 28 Aralık 2009 tarihinde Sayın Prof. Dr. Sedat Sever tarafından kurulan ve bir üniversite bünyesinde çocuk edebiyatına yönelik faaliyet gösteren ülkemizdeki ilk ve tek uygulama ve araştırma merkezi olan Ankara Üniversitesi Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Uygulama ve Araştırma Merkezi (ÇOGEM), Üniversitemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünün dış paydaşları arasındaki yerini aldı. 2024/01 sayılı Bölüm Kurulu kararı ile Çocuk Vakfı ve ÇOGEM'in Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümünün dış paydaşları olmasına oybirliğiyle karar verildi. Tensipleri dolayısıyla Çocuk Vakfı Başkanı Sayın Mustafa Ruhi Şirin'e ve ÇOGEM Müdürü Sayın Prof. Dr. Canan Aslan'a sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.

Görüntülenme: 131 Yayınlanma Tarihi: 31 Ocak 2024