Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sedat Karagül'ün "Cumhuriyetin Öngördüğü Birey Yetiştirme Sürecinde Çocuk Edebiyatının Önemi Ve İşlevi" Adlı Kitap Bölümü Yayımlandı.

Doç. Dr. Şahin ŞİMŞEK ve Doç. Dr. Funda BULUT'un editörlüğünde, uluslararası bir yayınevi olan Akademisyen Kitabevi tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına yayımlanan "100. Yılında Cumhuriyet ve Çocuk" adlı kitap, okurlarıyla buluştu. Kitabın "Cumhuriyetin Öngördüğü Birey Yetiştirme Sürecinde Çocuk Edebiyatının Önemi ve İşlevi" adlı ilk bölümünü Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sedat KARAGÜL kaleme aldı.

Görüntülenme: 118 Yayınlanma Tarihi: 2 Ocak 2024