E-İNSAN Tanıtım Töreni’ne Katıldık

E- İNSAN TANITIM TÖRENİ’NE KATILDIK

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından düzenlenen "e-İnsan" programının tanıtım töreni gerçekleştirildi. Ulusal Staj Programı’na dair sayısal verilerin paylaşıldığı törende projeye destek veren kamu ve özel kurum ve kuruluşlara ödülleri takdim edildi.

Ulusal Staj Programı’na ilişkin gelişmelerin açıklandığı törene Üniversitemizden; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. İlyas ÇELEBİ, Üniversitemiz Kurumsal İletişim ve Koordinasyon Müdürü Ali KARABACAK ve iki öğrenci katıldı. Üniversitemizi temsilen Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü öğrencisi Mahir KOCA ve İlahiyat Fakültesi öğrencisi Muhammed Serdar CEVHERLİ törende bulundular.

Törene Üniversitemiz ve Fakültemiz adına Bölümümüz 3. sınıf öğrencisi Mahir KOCA’nın katılımından onur duymaktayız.

Görüntülenme: 330 Yayınlanma Tarihi: 25 Ekim 2022