Marmara Üniversitesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Benzer Tarafından "Cumhuriyetin 100. Yılında Türkçe Eğitimi" Adlı Konferans Verildi.

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen ve Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Türkçe ve sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Ahmet Benzer tarafından verilen "Cumhuriyetin 100. Yılında Türkçe Eğitimi" adlı konferans 7 Mart 2024 tarihinde saat 11.00'de Üniversitemiz AE115 numaralı konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Başta ilmini öğrencilerimizden esirgemeyen Prof. Dr. Ahmet Benzer Hoca olmak üzere etkinliğimize katılan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Görüntülenme: 67 Yayınlanma Tarihi: 12 Mart 2024