Şair Kaan EMİNOĞLU’nun Katılımıyla Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Tarafından Düzenlenen “Türk Edebiyatı Mı Türkçe Edebiyat Mı?” Konulu Konferans Gerçekleştirildi

22 Aralık 2023 tarihinde Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü tarafından “Türk Edebiyatı Mı Türkçe Edebiyat Mı?” konulu konferans düzenlendi. Dr. Öğr. Üyesi Yasin YAVUZ’un moderatörlüğünde gerçekleştirilen konferansta Şair Kaan EMİNOĞLU konuşmacı olarak yer aldı. Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü başta olmak üzere üniversitemizden pek çok öğrencinin katılımıyla yapılan etkinliğin sonunda Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sedat KARAGÜL tarafından Şair Kaan EMİNOĞLU’na teşekkür belgesi takdim edildi.

Görüntülenme: 121 Yayınlanma Tarihi: 27 Aralık 2023