Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü 2. Sınıf Öğrencilerimiz İstanbul Kültür Üniversitesinde Düzenlenen Öğrenci Sempozyumunda Bildirilerini Sundular

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü 2. sınıf öğrencilerimizden Yenigün Sarıdağ ve Sedef Basan, İstanbul Kültür Üniversitesinde düzenlenen öğrenci sempozyumuna katılıp Dr. Öğr. Üyesi Yasin Yavuz danışmanlığında hazırladıkları bildirilerini sundular.

Öğrencilerimizden Yenigün Sarıdağ, "Behçet Necatigil'in 'Uygarlık Raporu' Adlı Şiirine Ekoeleştirel Bir Bakış" adlı bildiriyi sunarken Sedef Basan da "Hasan Kallimci’nin Bilgin Şehzade İlk Türkçe Sözlüğün Romanı Adlı Eserinde Verilen Kök Değerler ile Divanu Lugati’t- Türk’te Yer Alan Kök Değerlerin Karşılaştırılması" başlıklı bildirisini sundu.

Görüntülenme: 184 Yayınlanma Tarihi: 3 Temmuz 2024