Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Tarafından "Tükçe Eğitiminde Tübitak Projesi Yazma Eğitimi" Düzenlendi

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü tarafından öğrencilerimizin "TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı"na başvurmalarını teşvik etmek ve nitelikli proje önerileri üretmelerini desteklemek amacıyla 8 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da AE115 numaralı konferans salonunda araştırmacı Sayın Dr. Berrin BAYBURT'un verdiği "Türkçe Eğitiminde TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi" gerçekleştirilmiştir. Çok sayıda öğrencimizin katıldığı eğitimin sonunda Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sedat KARAGÜL tarafından Sayın Dr. Berrin BAYBURT'a öğrencilerimize vermiş olduğu bu değerli eğitim nedeniyle bir teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Görüntülenme: 130 Yayınlanma Tarihi: 13 Aralık 2023