Yıldız Teknik Üniversitesi Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özgün Harmankaya Tarafından "Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretiminde Çağdaş Yaklaşımlar" Adlı Konferans Verildi

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü tarafından düzenlenen ve Yıldız Teknik Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özgün Harmankaya tarafından verilen "Yabancı Dil Olarak Türkçe Öğretiminde Çağdaş Yaklaşımlar" adlı konferans 11 Mart 2024 tarihinde saat 14.30'da Üniversitemiz AE115 numaralı konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Başta Sayın Dr. Öğr. Üyesi Özgün Harmankaya Hoca olmak üzere etkinliğimize katılan herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Görüntülenme: 73 Yayınlanma Tarihi: 14 Mart 2024