Eğitim Fakültesi Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı Açıldı

Üniversitemiz yeni açılan programlarla büyümeye devam ediyor. Eğitim Fakültemiz Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanarak öğrenci almaya hak kazanmıştır. Misyonu, vizyonu, ulusal ve uluslararası meslekî yeterliliklere göre tasarlanmış eğitim programı ve öğrencilerine sağlayacağı imkânlarla YKS’ye girecek öğrenciler için bir çekim merkezi haline gelecek olan Türkçe Öğretmenliği Lisans Programı, yeni öğretim yılında ilk öğrencileriyle birlikte eğitim-öğretime başlayacaktır.

Görüntülenme: 619 Yayınlanma Tarihi: 11 Haziran 2019